Feedback
It has not been possible to access the required javascript libraries. If the problem persists, contact us with a feedback message.
 
 
 
Add event

Search examples

Events tagged with jazz in the city of Berlin
Events in Berlin in January 2014
Events within 500 km of Berlin
Events on the 31th of January 2014
Events tagged with environment and with conference
Events tagged with mathematics or with philosophy
Events that Amanda intends to attend
Events in which you will meet Amanda
Nearest events to the coordinates 52,13 in the next 2 days

Search examples

Events tagged with jazz in the city of Berlin
Events in Berlin in January 2014
Events within 500 km of Berlin
Events on the 31th of January 2014
Events tagged with environment and with conference
Events tagged with mathematics or with philosophy
Events that Amanda intends to attend
Events in which you will meet Amanda
Nearest events to the coordinates 52,13 in the next 2 days
Enable Javascript to view the map

Por Diana Quer y por las que no están, Autodefensa Feminista

At Plaza Pío XII, 03013 Alicante (Alicante), España
On 7th January 2018 7 p.m. - 10 p.m.

Description

La majoria de les que estem ací, per no dir totes, som dones obreres. Moltes de nosaltres ens trobem en l'escaló més baix de la societat, i a pesar d'això som capaces d'aconseguir que els nostres crits ressonen tan alt, que no sols arriba a les oïdes de l'opressor: també fa que els seus privilegis es tambalegen.
El cas de Diana Quer ha arribat als mitjans segurament pel poder econòmic que la seua família posseeix, però com totes nosaltres sabem, no és un cas aïllat. Centenars de dones abans i després d'ella han sigut i seran assassinades per altres homes… sols per ser dones.
La justícia que se suposa ens defensa, no és més que una altra de les armes del patriarcat per a acovardir-nos i invisibilitzar-nos. Per a reduir-nos al no res i recordar-nos com és el nostre lloc en la societat… cap. El missatge ens arriba alt i clar: si et resisteixes et matem i si no ho fas t'humiliem. I la nostra resposta… la nostra resposta els arriba amb força i ràbia. Amb tota la passió i les ganes de llibertat que portem dins, amb el dolor de saber que la nostra companya no tornarà a la vida, amb la impotència que ens dóna la certesa que aquesta nit haurem de tornar a donar-li cantonada a la por si tornem soles a casa. La nostra resposta arriba com un crit d'auxili de part de totes les dones que viuen amb el seu maltractador o amb por al fet que aquest torne; arriba com un crit de guerra de part de totes les que estem fartes de no ser res. La nostra resposta són els ecos d'altres veus, d'altres plors, les barricades que avui prenem, el soroll amb el qual despertem a altres companyes de la letargia de l'alienació i el que les nostres pròpies cadenes fan quan intentem llevar-nos-les.
La nostra resposta és foc i tota vostra (in)justícia patriarcal, les vostres guerres i armes, la vostra violència no podrà apagar-ho mai. Perquè nosaltres som pólvora i ens estenem. Som flama i cremem i abrasem els vostres privilegis. Som germanes i ens ajudem i creixem i cremem juntes el patriarcat i a tots vosaltres, bruts opressors.
Som un crit de guerra quasi estripat, la veu de Diana Quer abans de ser assassinada, el missatge que va manar abans que li robaren la llibertat, que és molt semblant a algun que moltes de nosaltres hem manat més d'una vegada.
Som la nova inquisició, una que jutja crims de debò i dóna resposta en forma d'autodefensa a cada agressió masclista. Juntes i organitzades, fins a donar caça i cremar a tots i cadascun dels fills sans del patriarcat.
SI TOQUEN A UNA, RESPONEM TOTES.
SI TOQUES A UNA, ET REBENTEM TOTES
_______________

La mayoría de las que estamos aquí, por no decir todas, somos mujeres obreras. Muchas de nosotras nos encontramos en el escalón más bajo de la sociedad, y a pesar de ello somos capaces de conseguir que nuestros gritos resuenen tan alto, que no solo llega a los oídos del opresor: también hace que sus privilegios se tambaleen.
El caso de Diana Quer ha llegado a los medios seguramente por el poder económico que su familia posee, pero como todas nosotras sabemos, no es un caso aislado. Cientos de mujeres antes y después de ella han sido y serán asesinadas por otros hombres… solo por ser mujeres.
La justicia que se supone nos defiende no es más que otra de las armas del patriarcado para amedrentarnos e invisibilizarnos. Para reducirnos a la nada y recordarnos cual es nuestro lugar en la sociedad… ninguno. El mensaje nos llega alto y claro: si te resistes te matamos y si no lo haces te humillamos. Y nuestra respuesta… nuestra respuesta les llega con fuerza y rabia. Con toda la pasión y las ganas de libertad que llevamos dentro, con el dolor de saber que nuestra compañera no volverá a la vida, con la impotencia que nos da la certeza de que esta noche tendremos que volver a darle esquinazo al miedo si volvemos solas a casa. Nuestra respuesta llega como un grito de auxilio de parte de todas las mujeres que viven con su maltratador o con miedo a que este vuelva; llega como un grito de guerra de parte de todas las que estamos hartas de no ser nada. Nuestra respuesta son los ecos de otras voces, de otros llantos, las barricadas que hoy prendemos, el ruido con el que despertamos a otras compañeras del letargo de la alienación y el que nuestras propias cadenas hacen cuando intentamos quitárnoslas.
Nuestra respuesta es fuego y toda vuestra (in)justicia patriarcal, vuestras guerras y armas, vuestra violencia no podrá apagarlo jamás. Porque nosotras somos polvora y nos extendemos. Somos llama y quemamos y abrasamos vuestros privilegios. Somos hermanas y nos apoyamos y crecemos y quemamos juntas el patriarcado y a todos vosotros, sucios opresores.
Somos un grito de guerra casi desgarrado, la voz de Diana Quer antes de ser asesinada, el mensaje que mandó antes de que le robaran la libertad, que es muy parecido a alguno que muchas de nosotras hemos mandado más de una vez.
Somos la nueva inquisición, una que juzga crímenes de verdad y da respuesta en forma de autodefensa a cada agresión machista. Juntas y organizadas, hasta dar caza y quemar a todos y cada uno de los hijos sanos del patriarcado.
SI TOCAN A UNA, RESPONDEMOS TODAS. // SI TOCAS A UNA, TE REVENTAMOS TODAS.

Comments

Web links

Event images

"{\u0022event_map_marker\u0022: \u0022ext/markers/0\u002D1388399553.png\u0022, \u0022event_latitude\u0022: null, \u0022event_longitude\u0022: null, \u0022event_exact\u0022: false, \u0022event_color_index\u0022: 0, \u0022event_map_marker_size\u0022: {\u0022width\u0022: 30, \u0022height\u0022: 46}, \u0022event_has_coordinates\u0022: false, \u0022exportToEnabled\u0022: true}"