Feedback
It has not been possible to access the required javascript libraries. If the problem persists, contact us with a feedback message.
 
 
 

Search examples

Events tagged with jazz in the city of Berlin
Events in Berlin in January 2014
Events within 500 km of Berlin
Events on the 31th of January 2014
Events tagged with environment and with conference
Events tagged with mathematics or with philosophy
Events that Amanda intends to attend
Events in which you will meet Amanda
Nearest events to the coordinates 52,13 in the next 2 days

Search examples

Events tagged with jazz in the city of Berlin
Events in Berlin in January 2014
Events within 500 km of Berlin
Events on the 31th of January 2014
Events tagged with environment and with conference
Events tagged with mathematics or with philosophy
Events that Amanda intends to attend
Events in which you will meet Amanda
Nearest events to the coordinates 52,13 in the next 2 days
Enable Javascript to view the map
4
NOV
WED

Emprenedoria femenina, necessitats i problemes des d'una perspectiva de gènere

At CdT Sala 3 (3ª planta) Passeig de l'Albereda, 37 València
On 4th November 2015 10 a.m.

Description

En el DIA DE LA PERSONA EMPRENEDORA, i dins de la macrojornada Focus Innova Pime, la Direcció General de l'Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere participa amb una sessió sobre Emprenedoria femenina, necessitats i problemes des d'una perspectiva de gènere.

DESCRIPCIÓ:
En la sessió s'abordarà el tema de l'empreniment des d'una perspectiva de gènere i s'analitzaran les seues necessitats i problemes. També es realitzarà una descripció dels recursos que des de la DG s'oferixen en esta matèria: oficines d'informació, jornades de sensibilització o formació, entre altres recursos. A més, en pròximes dates començarà el període de formació en matèria d'empreniment femení promogut per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, i està previst que es desenvolupen un total de 30 accions formatives durant els exercicis 2015-2016. Es van a impartir tallers de creació d'empreses i coaching per a emprendre, destinats a les dones amb inquietuds empresarials de la CV, com també cursos d'innovació i igualtat dirigits a empresàries i empresaris, i el seu personal. Seran tallers gratuïts.

L'encarregada d'obrir la taula serà Anaïs Menguzzato García, Directora de l'Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere; i Direcció General de l'Institut Valencià de les Dones per la Igualtat de Gènere.

PONENTS:
Carmen Juan Puig, Agent d'Igualtat Centre Infodona València (Direcció General de l'Institut Valencià de la Dona i per la Igualtat de Gènere)
Mar Pérez Serra, Agent d'Igualtat Centre Infodona València (Direcció General de l'Institut Valencià de la Dona i per la Igualtat de Gènere)
Alodia Clemente Martí, La Rossa, llibres en femení.
Teodora García, Dora La Adiestradora

MODERACIÓ:
Vicente Martínez Alarcón, Cap del Servici de Promoció de la Igualtat d'Oportunitats i per la Igualtat de Gènere (Direcció General de l'Institut Valencià de la Dona i per la Igualtat de Gènere)

**********************

En el DÍA DE LA PERSONA EMPRENDEDORA, y dentro de la macrojornada Focus Innova Pyme, la Dirección General del Instituto Valenciano de las Mujeres y por la Igualdad de Género participa con una sesión sobre Emprendimiento femenino, necesidades y problemas desde una perspectiva de género.

DESCRIPCIÓN:
En la sesión se abordará el tema del emprendimiento desde una perspectiva de género y se analizarán sus necesidades y problemas. Asimismo, se realizará una descripción de los recursos que desde la DG se ofrecen en esta materia: oficinas de informadoras, jornadas de sensibilización, formación, entre otros recursos.

Por lo que se refiere a este último apartado se informará que en próximas fechas comenzará el periodo de formación en materia de emprendimiento femenino promovido por la Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas, estando previsto que se desarrollen un total de 30 acciones formativas durante los ejercicios 2015-2016. Se van a impartir talleres de creación de empresas y coaching para emprender, destinados a las mujeres con inquietudes empresariales de la CV, así como cursos de innovación e igualdad dirigidos a empresarias y empresarios y su personal. Los mismos serán gratuitos.

La encargada de abrir la mesa será Anaïs Menguzzato García, Directora del Instituto Valenciano de las Mujeres y por la Igualdad de Género; y Dirección General del Instituto Valenciano de las Mujeres y por la Igualdad de Género.

PONENTES:
Carmen Juan Puig, Agente de Igualdad Centro Infodona Valencia (Dirección General del Instituto Valenciano de las Mujeres y por la Igualdad de Género)
Mar Pérez Serra, Agente de Igualdad Centro Infodona Valencia (Dirección General del Instituto Valenciano de las Mujeres y por la Igualdad de Género)
Alodia Clemente Martí, La Rossa, llibres en femení.
Teodora García, Dora La Adiestradora

MODERACIÓN:
Vicente Martínez Alarcón, Jefe del servicio de Promoción de la Igualdad de oportunidades y por la Igualdad de Género (Dirección General del Instituto Valenciano de las Mujeres y por la Igualdad de Género).

Comments

Web links

"{\u0022event_color_index\u0022: 0, \u0022event_map_marker\u0022: \u0022ext/markers/0\u002D1388399553.png\u0022, \u0022event_map_marker_size\u0022: {\u0022width\u0022: 30, \u0022height\u0022: 46}, \u0022event_exact\u0022: false, \u0022event_has_coordinates\u0022: false, \u0022event_latitude\u0022: null, \u0022event_longitude\u0022: null, \u0022exportToEnabled\u0022: true}"